Matrasreiniging

Waarom zou ik mijn matrassen laten reinigen?

 

Deze vraag krijgen we nogal eens te horen. En ik vind deze vraagstelling ook terecht. Aan de buitenzijde van de matras is immers niets te zien. Matrasreiniging lijkt dus overbodig!

 

Maar nu gaan we een stapje verder en bekijken we de binnenkant van de matras. Het is er één en al bedrijvigheid van door elkaar krioelende huisstofmijten die dagelijks hun uitwerpselen achterlaten in het matras. En juist deze uitwerpselen kunnen gezondheidsproblemen veroorzaken, zoals: astma, eczeem, verkoudheidsklachten, tranende ogen, rode ogen, een loopneus, oorontsteking enz. Huisstofmijtallergie is tegenwoordig één van de meest voorkomende allergieën in Europa en bovendien de snelst groeiende vorm van allergie. Dus alle reden om uw matras eens gratis te laten testen.

 

Heeft het reinigen van mijn matras ook invloed op de levensduur? Volmondig kunnen we deze vraag met “ja” beantwoorden. Een niet vervuilde matras gaat minimaal 5 jaar langer mee!

 

Verwijderen jullie ook vlekken? Ja, ook de meeste vlekken kunnen door ons worden verwijderd. Wacht echter niet te lang, want hoe langer een vlek zit hoe moeilijker hij te verwijderen is.

 

Vragen? Neem geheel vrijblijvend contact op met EuroDream SlaapService, de Fuut 3, 7671 WT Vriezenveen, tel. 0546-566975, mob. 06-12833008, www.eurodream.nl , info@eurodream.nl .